Sivut

tiistai 2. helmikuuta 2016

Sain inspiraation~KUVAPOSTAUS













Heipsun!

Aloitin postauksen ensimmäistä kertaa shootilla. joka on kuvattu ulkona keerrankin köhköh Sää on kääntynyt kyllä ihan ylösalaisin: sataa vettä, lumet sulaa joten on ihanaa loskaa ja jäätä. Onneksi sain muutamia ulkokuvia ennen kuin lumet ehtivät muuttua loskaksi. :D Pahoitteluni, että tulen olemaan epäaktiivinen, sillä kokeita alkaa tulemaan jo ensiviikolla,  MEIDEI!!! 

Sain inspiraation! Voisin tehdä kuvapostauksen OwO Eli kuvapostauksen idea on se, että te ehdotatte mulle tuolla kommenteissa jotain asioita/esineitä (esim. kamerani, lempi kuvauspaikkani jne.) ja mä toteutan ne teidän jutut kuvina! Tahtoisin vain kuvapostauksen nukkeilija aiheiseksi. 
TOIVOTTAVASTI JOKU EDES YMMÄRSI MITÄ TARKOITAN:D

Mukavaa viikkoa kaikille ja eikun ideoita kehiin^-^









4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Rakastan nukkejasi ne ovat niin täydellisiä<3 Ja kuvien laatu+ värimaailma ovat jotain mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että pidät kuvista!^^ nuket ovat ihan silmät pyöreinä: mekö täydellisiä? owo Hyvä, että kuvien laatu ja värimaailma ovat mieleesi<3 kiitos ihanasta kommentistasi, lämmitit sydäntäni<3

      Poista
  2. Ihana postaus kerta kaikkiaan!♥3♥ Alkukuvat olivat niin ihania, että sulin tänne ;u;♥ Viimeinenkin kuva oli upea! Ui, tuo kuvapostaus on loistava idea! Toivottavasti käsitin oikein, eli laaitan jotain nukkeiluun liittyviä tavaroita/esineitä?n.n Tykkään sun kuvaustaidoista paljon!

    - nukke boxi
    - kamera
    - nukkejen peruukit
    - lisäkädet
    - vaatteet

    öh, en ole varma tajusinko, että pitikö tehä noin, mutta toivottavasti tein oikein? Käyn katsomassa, kun olet vastannut kommaan, että teinkö oikein c:

    Postaile pian!♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, kun luin sun kommentin sain onnen kyyneliä<3 musta on vaa ihana kuulla, että tykätään kuvista ja koko postauksesta! Sinäkin lämmitit sydäntäni, kiitos siitä❤️ Tykkäät kuvaustaidoistani *pyörryin* OwO mä en edes tiedä mitä sanoa, olen vain niin kiitollinen ja ja jaa *kielimenisolmuun*
      Mukava kuulla että pidit kuvapostaus ideasta!^^ toivottavasti pääsen toteuttamaan sen pian;) Ymmärsit juuri oikein ja teit aivan oikein^-^ (köhöm tota nukkeboxia en valitettavasti voi toteuttaa köhköh)

      Poista