Sivut

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Koulu tielle matkamme käy...


Moikka kaikille:)))

Tänään se tapahtui, nimittäin alkoi KOULU!!! (hyvää lomanjatkoa teillekkin keillä on vielä loma...) Onneksi menemme tänään vasta 10 ja parhaillaan kirjoitankin teille postausta aamulla. hyvää huomenta, päivää, iltaa, yötä milloin ikinä tätä postausta luetkaan! En olisi ikinä kuvitellut sanovani näin, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni koulu inspiroi minua tässä postauksessa! Nimittäin kuvasin teille shootin Pollyn, Sheilan ja uuden nugsun jolla ei ole vielä nimeä laiskasta aamusta. 

Ottakaapas hyvä asento ja yrittäkää jotenkin nauttia kuvista, ehheh^^


shoot: Lazy morning 

































hähää kukaa ei nää kun mä syön patonngin...













muumilakanat rulaa!!!






Pahoittelen syvästi kuvien laatua, sillä blogger ihanasti pilaa laadun... Jos laatu on surkea niin klikkaa kuvaa pari kertaa jos ei toimi niin sitten yhden kerran niin näet "oikean" laadun. 

Kuitenkin, hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ^-^

4 kommenttia:

  1. voi eiii!>n< Onnee sulle kouluun...itellän vielä oliks se neljä päivää??lomaa...mIUH!;;;;;;________________________;;;;;;
    Ihana shootti ja olet kyllä kuvannut söpön ja ihanan shootin!<3 Kaikkki nugsut ovat söpöjä palleroita! Tosi kiva potaus, odottelen uusia!<33

    - Ron hullu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla tänää lomaa?! Ouo (epää...) Ihana kuulla että pidit shootista, nuksut kiittävät syvästi^-^ Toivottavadti tiedät, että olen todella kiitollinen että kommentoit postauksiini, sinä saat minut hymyilemään:)

      Poista
  2. Oii ihana postaus ja ihana shootti ! ^3^♥
    Nugsutkin olivat erittäin suloisia. x3♥
    Yhh, meillä alkaa koulu vasta torstaina. ;u;
    Mutta toivottavasti sinulla on alkanut koulu hyvin. nwn♥

    LittleMagicalDolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että pidit kuvista ja postauksesta:3 Nuksut ovat otettuja^^ pidä hauskaa vikat lomapäivät :D on koulu alkanut ihana hyvin nun Toivottavasti sinullakin kun menet kouluun nwn käyn kurkkaamassa;)

      Poista