Sivut

tiistai 17. marraskuuta 2015

Nyt ei menny iha putkeen

            


         Hejsan, hej, tjena, tjänare!

Tervehdyksestäni joku saattoi jo tietääkin, että sanoin ruotsiksi. Olin siis tuossa 14.-16.11 risteilyllä. (Jos jotakin kiinnostaa olimme Silja Symphonylla:) Nugsuille en oikein löytänyt mitään(jos totta puhutaan en oikein hirveästi itsellekkään, mutta sain hyvin ostettua:) 

Oukkei risteily oli ja meni. Kuvia ei nyt oikein ole teille.(paitsi legendaariset kalakuvat, mutta näääääähhhh) Tänään postasinkin instagram tililleni uuden kuvan Sheilasta. (Nyt mietitte miksi ihmeessä sanon teille jotain noin tyhmää, mutta älkää ihmeessä hosuko vaan lukekaa loppuun^-^) Olin (olen yhä nwn) kuvailu tuulella ja sain paljon ideoita. Ajattelin huomennakin mennä kuvailemaan ulos ja kiittää instagram seuraajiani, mutta.......









Siinä kävi vähän niikuin sellainen juju, että kaulatappi katkesi.... Voihan rähmäkäpälä! >_<  Kuvia ei sitten tule yli viikkoon sillä menen isälleni vasta seuraavan viikon viikonloppuna.

Tällaista täällä ja toivottavasti seuraava postaus olisi uudesta nugsusta, ei tiedä^^ 





2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo alku kuvaset! ^^❤ ja toivottavasti risteily meni hyvin. :3❤

    Varmasti ärsyttää kun Sheilan kaulatappi katkesi. >n< Omallakin nukellani katkesi pari viikkoa sitten kaulatappi, mutta saimme kaverini kanssa viahdettua sen! nun❤

    LittleMagicalDolls.blogspot.fi
    Summerpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitus että pidit kuvasistani❤️ Kiitos kyllä meni todella Hyvin risteily (olin yhden päivän pois koulusta, mikä lottovoitto:D) kyllä ärsyttää kun luntakin satelee ja kuvailu inspistä löytyy mutta universumi on minua vastaan>_< sepä ihanaa että saitte korjattua kaulatappi ongelman❤️ Toivottavasti saan korjattua mahdollisimman pian niin saan kuvailtua ihanassa talvimaisemassa nwn Minäpäs menen heti vilkaisemaan blogeja ;)

      Poista